بیشتر از یک ماه

. مواد لازم برای تهیه خمیر کرپ آرد ۱ پیمانه 🔘 مخمر ۱ قاشق چایخوری 🔘 تخم مرغ ۱ عدد 🔘 شیر ۱ پیمانه 🔘 شکر ۱ قاشق مرباخوری 🔘 اندکی نمک 🔘 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - شکر و مخمر را در کمی آب ولرم حل کنید و ۶-۵ دقیقه در جای گرم بگذارید. آرد ونمک را در قابلمه بریزید و وسط آن را چال کنید. تخم مرغ را بزنید و با محلول مخمر وسط آرد بریزید. نیمی از شیر را کم کم روی آرد بریزید و با کاردک چوبی خمیر کنید. سپس با کاردک چوبی یا همزن برقی خمیر را بزنید تا صاف شود. روی قابلمه را بپوشانید و بگذارید ۱ ساعت در جای گرم بماند. آنگاه باقی شیر را اضافه کنید و بزنید تا خمیر شل شود، به طوری که از قاشق بریزید برای سرخ کردن کرپ، کف یک تابه کوچک را چرب کنید و روی آتش ملایم بگذارید تا داغ شود. با یک ملاقه کوچک از مایه کرپ بردارید، وسط تابه بریزید و تابه را بگردانید تا مایه تمام تابه را بپوشاند. زیاد نریزید تا کرپ کلفت نشود. اگر حرارت مناسب باشد بعد از ۱ دقیقه پشت کرپ برشته می شود. همین که حبابهایی روی کرپ پیدا شد آن را برگردانید تا روی دیگر آن هم بررشته شود. می توانید روی کرپ را با شکلات نوتلا بپوشانید و یک موز قطعه قطعه کرده و روی آن قرار دهید به عنوان یک صبحانه یا میان وعده کامل نوش جان بفرمایید #homegrp #homeandkitchen #khanehvaashpazkhaneh #brand #zwllinge #newarrival #خانه #آشپزخانه #خانه_و_آشپزخانه #فروشگاه_آنلاین #فروشگاه_اینترنتی #برند #زولینگ #جدید

جدیدترین نظرات