بیشتر از یک ماه

. مواد لازم برای تهیه سوشی سیصد گرم کته سرد 🔘 چهار قاشق غذاخوری سرکه برنج (یا سرکه سیب) 🔘 سه قاشق غذاخوری سس مایونز 🔘 دو قاشق غذاخوری شکر قهوه ای یا سفید 🔘 یک قاشق غذاخوری سویا سس 🔘 یک عدد خیار پوست کنده و خلالی خرد شده 🔘 چهار ورقه جلبک سوشی 🔘 دو عدد پیازچه خرد شده 🔘 دویست و پنجاه گرم فیله ماهی ورقه ورقه نازک (می توان از سلمن، میگو و ... استفاده نمود) 🔘 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - برنج را به صورت کته نرم بپزید. در یک طرف ۳ قاشق سرکه و شکر را خوب با هم مخلوط کرده و به برنج پخته شده اضافه کنید و بگذارید تا برنج اندکی سرد شود. ۱ قاشق غذاخوری سرکه را با سس مایونز و سویا سس به خوبی مخلوط کنید. ورقه های جلبک را بر روی سطح صاف و نچسبی پهن کنید (بهتر است از حصیر سوشی که مخصوص این کار است استفاده کنید). دست خود را اندکی خیس کرده و مقداری از برنج را با دست بردارید و بروی ¾ جلبک پهن کنید. دقت کنید بهتر است ضخامت برنج بیشتر از ۲ سانتی متر نباشد. مخلوط سس مایونز را با قاشقی بر روی برنج پخش کنید و سپس ماهی دودی، خیار، پیازچه را بصورت لایه لایه کنار هم بروی برنج قرار دهید. سپس یک سمت جلبک را گرفته و به آرامی آن را رول کنید. برای چسباندن دو لایه جلبک به یکدیگر میتوانید از اندکی آب استفاده کنید تا رول ها باز نشود (این کار با حصیر ژاپنی مخصوص سوشی بسیار تمیزتر و راحتتر صورت میگیرد). با یک چاقوی بسیار تیز رول خود را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید #homegrp #homeandkitchen #khanehvaashpazkhaneh #brand #zwllinge #newarrival #خانه #آشپزخانه #خانه_و_آشپزخانه #فروشگاه_آنلاین #فروشگاه_اینترنتی #برند #زولینگ #جدید

جدیدترین نظرات