بیشتر از یک ماه

. مواد لازم برای تهیه استیک با سس قارچ قارچ ۳۰۰ گرم 🔘 کره ۳ قاشق غذاخوری 🔘 شیر سرد ۱/۲ و ۲ پیمانه 🔘 آرد ۳ قاشق غذاخوری 🔘 روغن مایع ۳ قاشق غذاخوری 🔘 نمک فلفل زردچوبه به میزان کافی 🔘 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - قارچ ها را به همراه ۳ قاشق غذاخوری روغن با حرارت متوسط تفت می دهیم تا زمانی که نرم شود و آب آن کشیده شود. سپس زردچوبه را به قارچ اضافه کنید و کنار بگذارید. آرد را در شیر سرد حل کنید کره را روی حرارت ملایم ذوب کنید و آرد حل شده در شیر را به تابه اضافه کنید. نمک و فلفل را بیفزایید و تا رسیدن به غلظت مطلوب به هم زدن آن ادامه دهید و در نهایت قارچ ها را به سس اضافه نموده و نمک و فلفل آن را اندازه می کنیم. در صورت تمایل ۲ قاشق خامه به سس اضافه می کنیم. راسته را یکی دو ساعت بیرون یخچال بگذارید تا حرارت فضای آشپزخانه را بگیرد، سپس آن را به صورت ورقه هایی به کلفتی ۱-۲ سانتی متر ببرید. یک تابه سنگین را روی آتش تیز داغ کنید و یا از قبل باربیکیو را روشن نموده و گرم میکنید، برای هر تکه استیک به اندازه یک قاشق مرباخوری روغن در تابه بریزید. پیش از آنکه روغن دود کند استیک را در تابه بگذارید. پس از مدت لازم برگردانید و باز به همین اندازه آتش بدهید. در آخر پخت، نمک و فلفل بپاشید #homegrp #homeandkitchen #khanehvaashpazkhaneh #brand #zwllinge #newarrival #خانه #آشپزخانه #خانه_و_آشپزخانه #فروشگاه_آنلاین #فروشگاه_اینترنتی #برند #زولینگ #جدید

جدیدترین نظرات