بیشتر از یک ماه

. مواد لازم برای تهیه آش انار لوبیا قرمز نصف پیمانه 🔘 لوبیا چیتی نصف پیمانه 🔘 عدس یک پیمانه 🔘 بلغور، گندم یا جو نصف پیمانه (به جای بلغور، گندم یا جو می توان از جوی پوست کنده استفاده نمود) 🔘 برنج نصف پیمانه 🔘 آب گوشت یا عصاره گوشت به میزان لازم 🔘 سبزی آش (شامل: تره، جعفری،گشنیز، شوید، اسفناج) یک کیلو 🔘 پیاز سرخ کرده دو تا سه قاشق سوپخوری 🔘 آب انار (طبیعی) دو لیتر 🔘 رب انار محلی (به دلخواه) یک قاشق غذاخوری 🔘 نمک فلفل به میزان لازم 🔘 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - لوبیاها را ۲۴ ساعت قبل و عدس را از ۵ ساعت قبل خیس کرده، آب آن را عوض می کنیم. در ابتدا لوبیاها را با ۴ لیوان آب پخته و عدس و برنج را به آن اضافه می کنیم. سپس بلغور (جوی پرک) را به آن اضافه نموده، آب گوشت یا عصاره گوشتمان را به مایه اضافه می کنیم. سبزی آش را افزوده و پس از مدتی پیاز داغ را اضافه می کنیم، نمک و فلفل به میزان لازم، آب انار را در انتها اضافه کرده. اگر تمایل داشتید که آش ترش مزه تر شود، یک قاشق غذاخوری رب انار محلی به آن اضافه می کنیم. برای تزیین آن می توان از نعناع داغ، پیاز داغ و سیر داغ استفاده کنید - - - - - - - - - - - - - - - - - - - پیشاپیش یلداتون مبارک #homegrp #homeandkitchen #khanehvaashpazkhaneh #brand #r2s #newarrival #خانه #آشپزخانه #خانه_و_آشپزخانه #فروشگاه_آنلاین #فروشگاه_اینترنتی #برند #آر_تو_اس #جدید

جدیدترین نظرات