بیشتر از یک ماه

. مواد لازم براي تهيه دلمه گوجه نیم کیلو گوشت چرخ کرده 🔘 ۲ عدد پیاز ساطوری 🔘 دو پیمانه برنج خیسانده 🔘 نیم پیمانه لپه خیسانده 🔘 ۲۵۰ گرم سبزی دلمه 🔘 یک سوم پیمانه سرکه یا آب لیمو 🔘 ۱ قاشق ادویه 🔘 ۲-۳ قاشق شکر 🔘 ۱ قاشق زردچوبه 🔘 زعفران ساییده، روغن، نمک و فلفل به میزان لازم 🔘 - - - - - - - - - - - - - - - - - - - سبزی دلمه (تره، جعفری، شوید، مرزه، ترخون، نعنا و پیازچه یا سیر سبز. در این ترکیب مقدار تره و جعفری ۲ برابر ترخون است و مقدار شوید و سیر ۳ برابر مرزه و نعنا. بسته به فصل چند شاخه ریحان هم اضافه می شود). شکر را در سرکه حل کنید. برنج را با اندکی نمک در یک لیتر آب روی آتش تیز بگذارید تا به جوش بیاید; نیم پز که شد بردارید، در آب کش بریزید و بگذارید خنک شود. لپه را در نیم لیتر آب ۲۵ تا ۳۰ دقیقه روی آتش ملایم بپزید، سپس در آب کش بریزید و بگذارید خنک شود.۲ قاشق از روغن را در تابه جاداری داغ کنید و پیاز را در آن تفت بدهید تا کمی رنگ بگیرد. زردچوبه و ادویه را اضافه کنید و یک چرخ بدهید (نسوزد!) سپس گوشت را اضافه کنید و بچرخانید تا رنگ آن برگردد. بعد گوشت گوجه فرنگی را که از توی گوجه هامون خالی کردیم به آن اضافه نموده بعد شعله را کم کرده نمک و فلفل بزنید و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بپزد تا به روغن بشیند، بردارید و بگذارید خنک شود گوشت، برنج، لپه و سبزی را در ظرف مناسب ریخته مخلوط میکنیم و اندکی زعفران حل شده در یک قاشق آب داغ به چاشنی اضافه کرد.و داخل گوجه های خالی کرده از قبل را با این مایع پر کرده. چاشنی سرکه و شکر را پس از نیم پز شدن دلمه روی آن بدهید #homegrp #homeandkitchen #khanehvaashpazkhaneh #brand #staub #newarrival #خانه #آشپزخانه #خانه_و_آشپزخانه #فروشگاه_آنلاین #فروشگاه_اینترنتی #برند #اشتاب #جدید

جدیدترین نظرات